Misery Business #paramore

But God does it feel so good
‘Cause I got him where I want him now
And if you could then you know you would
‘Cause God it just feels so -Misery business paramore

Biasanya kalau lagu ini udah dimainkan, tandanya ending dari live concert bakal berakhir. Sayang sekali 2 hari yang lalu paramore mengumumkan bahwa lagu Misery Business yang udah kaya anthem parawhore gak akan dinyanyikan lagi pas live concert. Padahal lagu yang ditulis Hayley pada usianya yang ke 17 memiiliki power yang luar biasa. Kamu yang denger lagu ini gak akan tahan untuk “banging” kepalamu karena emang power lagunya ngeri.

Saya cukup merasa beruntung sih sempat nonton nih band nyanyi langsung di Tokyo. YEaah

 

Paramore
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s